zondag 29 oktober 2006

Alle lastige kinderen het land uit, pardon?

Kinderen die op één kamer wonen met hun ouders. Onvoldoende geld hebben voor gezonde voeding. Van hot naar her verhuizen.

Kinderen van ontspoorde ouders? Nee! Kinderen van ouders die weggevlucht zijn, om een veilige plaats te zoeken voor hun gezin. In ons land!

Dat kan anders. Dat moet anders!

Zie: Plakken voor pardon.

2 opmerkingen:

ik zei

Hier kan ik het niet mee eens zijn.

Het gaat niet om lastige kinderen. Het gaat om een groep die 100x zoveel criminaliteit bedrijft als gemiddeld. En geen zakkenrollerij, maar overvallen, moord, verkrachting. Denk maar aan marianne vaatstra, de dader is al lang bekend, maar men houdt het onder de pet voor de publieke opinie. Mensen die veelal weigeren te integreren, na 10 jaar procederen ("ah, guttegut, ik ben zo onzeker over mijn toekomst") nog steeds geen woord nederlands spreken. Ik ken er zelf een paar van.

En als we iedereen die een veilige plek wil hebben in nederland welkom heten, dan zitten we straks hier met 6 miljard mensen.

Nederland heeft de handen vol aan de eigen bevolking. Zullen we verder praten zodra we de problemen met de huidige bevolking hebben opgelost? Voor nu is het hoog tijd voor een plakken tegen pardon actie.

Ruud Vermeij zei

Het gaat helemaal niet om criminelen. Natuurlijk zitter er criminelen tussen, en ook meer dan onder autochtonen. Maar we moeten de bestrijding van criminaliteit scheiden van het vluchtelingenprobleem. De doorsnee vluchteling vlucht juist vanwege misdadige praktijken in het land van herkomst.

Dat straks alle 6 miljard wereldburgers in Nederland wonen lijkt me een tikkeltje overdreven. :-)